onsdag 20 augusti 2008

Recept

Poppins ville ha receptet på Ansjovispajen. Så här kommer den.

Pajskal:
3 dl vetemjöl
125 g margarin
2 msk kallt vatten

Blanda samman ingredienserna till pajskalet och låt vila kallt.
Förgrädda skalet en kort stund.

Fyllning:
2 gula hackade lökar
1 liten skivad purjolök
1 burk ansjovsfileér med spad
2 msk tomatpure

Småstek i stekpannan.
Häll fyllningen i pajskalet.

Vispa och häll över fyllningen.
2 ägg
2 dl grädde/mjölk
salt och peppar

Grädda i ugnen 200 grader ca. 20-30 minuter.

5 kommentarer:

  1. Låter gott! Får prövas! Ha en skön fortsatt vecka!

    Kram Annie

    SvaraRadera
  2. Sitter här och väntar på middagen i ugnen, blir ju ännu hungrigare av att läsa ditt mumsiga recept! Helt rätt, det var mattram på min bild. Ha en fin kväll!

    Kram Catrin

    SvaraRadera
  3. Vad fin din sida har blivit. Fint cement bad.//Britt

    SvaraRadera
  4. Tack! Jag ska testa den ikväll. Vi ska ha kräftskiva och de har varnat för översvämningar här i söder...

    SvaraRadera