Poppins ville ha receptet på Ansjovispajen. Så här kommer den.
Pajskal:
3 dl vetemjöl
125 g margarin
2 msk kallt vatten
Blanda samman ingredienserna till pajskalet och låt vila kallt.
Förgrädda skalet en kort stund.
Fyllning:
2 gula hackade lökar
1 liten skivad purjolök
1 burk ansjovsfileér med spad
2 msk tomatpure
Småstek i stekpannan.
Häll fyllningen i pajskalet.
Vispa och häll över fyllningen.
2 ägg
2 dl grädde/mjölk
salt och peppar
Grädda i ugnen 200 grader ca. 20-30 minuter.
Låter gott! Får prövas! Ha en skön fortsatt vecka!
SvaraRaderaKram Annie
Mums! Ska provas!
SvaraRaderaSitter här och väntar på middagen i ugnen, blir ju ännu hungrigare av att läsa ditt mumsiga recept! Helt rätt, det var mattram på min bild. Ha en fin kväll!
SvaraRaderaKram Catrin
Vad fin din sida har blivit. Fint cement bad.//Britt
SvaraRaderaTack! Jag ska testa den ikväll. Vi ska ha kräftskiva och de har varnat för översvämningar här i söder...
SvaraRadera