måndag 21 april 2014

Utedagar i solen

Då var påsken snart slut. Jag fick några dagar ledigt, trots att jag har jobbat helg. Det kändes väldigt skönt nu när det har varit sånt kanon väder!
Lite har jag fått gjort ute i trädgården också.
 I torsdags fick vi hem två stora säckar,med en kubik jord i vardera. Började fylla några rabatter idag. Det kommer säkert att gå åt.
Det händer så mycket nu i rabatterna...jo, mer än ogräset växer faktiskt! 
Vilken skillnad mot i fjol då det mesta hade dött.
Senaste fyndet från Erikshjälpen syns på bilden...en större kaffekopp för 8 kr. Efter att ha sett en söt kopp agera som fågelbad på Pinterest var jag tvungen att ha en egen:)

Ha det gott!


5 kommentarer:

Tittis trädgård sa...

Visst har det varit underbart väder i helgen, skönt att kunna njuta lite även om man jobbar helg! Så fint det lilla fågelbadet är, kul idé:-)

Mejrams! sa...

Ja, helt underbart väder har det varit. Mer värme och sol vill jag ha! Vilken kul idé med kaffekoppen. Jag har litet problem att lämna kommentarer hos dig (undrar vad det beror på). Jag går in via bloglovin och läser bloggar jag följer och då kan jag inte lämna någon kommentar hos dig, utan måste söka upp din blogg separat i webbläsaren, då går det. Jättekonstigt! Kram Merja

Anja sa...

Vilket kanonväder vi har haft! Så klart att jobbar man ofta helger så som du och får äntligen en ledig helg så är det viktigt att använda triden till återhämtning. Ändå har du hunnit göra både det ena och det andra.
Erikshjälpen här i Gbg har jag också besökt.

/Anja

Rost och rädisor sa...

Bättre trädgårdsväder än så här kan man knappast önska sig!

Söt kopp! Kommer säkert att bli välbesökt en varm sommardag.

/Anette

Katarinas trädgård sa...

Påskvädret kan man verkligen inte klaga på!
Sött fågelbad!
/Katarina