tisdag 10 mars 2015

Sticklingar

Idag blev det en sväng till Handelsträdgården Solhem i Fellingsbro. Hade hört ryktes vägen att sticklingarna hade kommit. Det är inte så många ställen som har det längre. Tråkigt nog! Det brukar bli en tur dit med bästa Annica varje år i mars månad. Det blev några nya pelargoner,  röd Klockmalva och en Änglatrumpet som fick bli med hem. Väl hemma blev de planterade i större krukor.
 Tog mig även i kragen och plockade upp de få pelargoner som fått övervintra i källaren. De såg inte roliga ut, men de verkade finnas lite liv i dom än.

Ha det gott!

4 kommentarer:

Tant Otteskrufv sa...

Härliga vårbilder, både förra inläggets och denna.Vår plantskolist har bara "tråkiga" sticklingar: petunia, någon fuchsia och några pelargoner. Får kolla med Astor, bilen min, om han inte vill till Fellingsbro i helgen :)

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Roligt med nya sticklingar och så blir jag nyfiken vilken Änglatrumpet som fick följa med hem till dig?
Mina har börjat slå ut i vinterträdgården, dem fick förbli 2,50 meter höga hela vintern och i år spränger dem säkerligen 3 meters markeringen.
Ha det bra.

Mon jardin en ik sa...

Var också i en fin plantskola idag. Vad det börjar klia då. Planerar min balkong nu. Ska inte ha sticklingar men .... Kanske ändå. Det är så roligt att se det växa.
Anje

♥ Hannele på Hisingen sa...

Det är så fiffigt med sticklingar.