fredag 16 juni 2017

Blommig fredag

Tema - Månadsbild Juni
 Min månadsbild infall perfekt med temat och blommig fredag idag. Nog märks det skillnad varje månad! I år valde jag att följa denna gula rabatt.
De flesta vårlökarna har blommat över och nu tar perennerna över. Flera av hostorna har växt till sig. Särskilt de mindre sorterna som jag är väldigt förtjust i. Jag har sådan  tur att när Britt delar sina, brukar jag få nya.  Hon samlar på dom.
 Rosorna har börjat sätta knoppar och det ska bli spännande att se hur de utvecklar sig tillsammans med övriga växter...ska det dit nått eller ska något bort...

Fler bidrag hittar ni HÄR.

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Villrose sa...

Så lurt å ta bilde av samme bed!
Flott med all variasjonen av bladformer og grønne nyanser :)
God helg!

Gunborg Uhno sa...

Hostorna är trevliga växter att ha i rabatterna.Mina har hela oätna blad en så länge.Vintern har visst gått illa åt sniglarna.
Trevlig helg.

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Så bra med en hostasamlande trädgårdsbekant :) Nu syns det verkligen skillnad på din månadsbild och rabatten måste vara perfekt för småväxta hostor. Jag behöver fixa en för som det har varit har de försvunnit bland de stora.

Ha en fin helg! Carina

Maribel sa...

Hej Merja!
Det är stor skillnad mellan Maj och Juni, grönt och fint.
Trevlig helg /Marika

Anni sa...

Jamen titta, så det har växt! Så trevligt att få den här sortens hosta av andra ;-)

Carita och Bertel sa...

Vacker rabatt, nu händer ju allt på en gång så man för verkligen ta en koll varje dag för att hänga med i utvecklingen. Hostor kan man inte få för många av. Numera finn dom ju i massor av olika storlekar, bara att välja vilka som passar. Ha en fin helg. Carita