måndag 25 februari 2008

Blåsigt

Det fortsätter att blåsa, men vi är ganska skonade ändå. Av vad man läst och hört om andra ställen. Solen skinner och det är ganska varmt ändå.
En härlig dag!!Passade på att ta fram sy maskinen och sydde nya köksgardiner.

Tänker på Mamma Millans Cup Cakes när jag tittar på bakelserna:) Har tyvärr inte provat att baka dom än...

Inte har jag tagit fram säckväven till rosorna heller..fast det är hög tid!

Titta på päron och äppelträden..fulla med vattenskott .

Har inte bestämt om dom ska träbeskäras i år. Men det blir väl som vanligt ..dom blir klippta. Det är ju så härligt att kunna hålla på ute igen. Jag står säkert där under eller klättrar och sågar . Tillföljd av en stel nacke på kvällen:))


Ha en skön dag!!
5 kommentarer:

Britt sa...

Det har ju kommit igång bra i din trädgård.//Britt

Lea sa...

Fräcka gardiner!
Herregud så avis jag blir på dina fruktträd.
Sköt om dig!!
/Lea

Annalunda sa...

Sååå läckra gardiner! Usch jag har också missat säckväven och våra fruktträd är också fulla av vattskott... men var sak har sin tid... ;)

Jättekram Annie

Lotta sa...

Hejsan - tack för hälsningen och kul att du tittade in hos mig :) Vilken härlig blogg du har och trädgårdstok är du med :) Läste om dina sega Snödroppar - här är de segare än segast och jag gissar att det är vår kalla lerjord som är orsaken (eller för lite gödning :) Härlig tyg du skall sy gardiner av - kul med ett annorlunda tyg :) Såg att du har Hasselört - jag funderad på att så fröer men de lär visst ta lång tid på sig så jag får inhandla lite plantor i stället - de är så fina i skuggan och vackert vintergröna. Du får ha det så gott och hit återkommer jag mer än gärna 8`)

Glädjekällan sa...

Härlig gardiner.
Lycka till med vattenskotten!
Igår var jag ute och klippte i päronträdet. Päronträdet som är fullt med rost och grentorka. Så fort kopparlönnen vuxit till sig skall det bort. Tyvärr för gamla fruktträd är ljuvliga med sina knotiga grenar.
Hälsar
Birgitta