fredag 2 maj 2008

En hel del har uträttats!

Nu är gräset kippt även här! Riktigt långt var det på vissa ställen.

Det kom en rejäl regn skur i dag. Presic vad jag hade gått och önskat mig. Jo det är sant! Jag ville göda gräsmattan och rabatterna. Göda gräsmattan ska visst vara bra om man vill hålla efter mossan. Och mossa har vi massor av på framsidan:(( För några år sen rev vi bort mossan, MEN vilket jobb..det kom snart tillbaka.

Även rosorna är klippta och alla ser ut att ha klarat vintern. Behöver få hem rosnäring så att dom kan frodas och blomma så där mycket som jag vill..

S spolade av altangolvet. Så där kan vi snart bära ut möblerna. Kanske fika och slappa om vädret blir bättre. Jag hoppas det!

På förmiddagen var vi till tipen igen. Slänge våra gamla vita plastmöbler. VILKEN BEFRIELSE ATT ÄNTLIGEN GJORT SLAG I SAKEN!! Dom har förstört hela baksidan!!!!!!!!!!
Nu har vi köpt en liten behändig grupp i stål. Passade perfekt på uteplatsen bak.

Nu fick jag en väl behövlig paus och kan fortsätta där ute igen:))

Ha en skön Fredag kväll!

4 kommentarer:

Marina sa...

Så skönt det känns när man hunnit med en massa saker. Jag har jobbat vidare i trädågrslandet och är nästan klar. Behöver ett par säckr jord till bara.

Britt sa...

Ja jag skulle också ha behövt klippt gräset men hann inte före regnet och nu är det för blött får vänta någon dag till. Ha det bra.//Britt

Lisa sa...

Visst är dom härliga dom där första dagarna ute i trädgården! Efter ett tag blir man ju lite blind till dem och tar dem för givet. Gräsklipp galore!

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Härligt o komma så långt att man tagit tag i o slängt.. maken o jag går bara runt o gnäller att vi har för mycket skräp..=) / kram åsa