torsdag 5 juni 2008

Baksidan

Har varit ledig i två dagar. Måste erkänna att den mesta tiden har tillbringats ute. Fortsatte med planteringen av plantor och pelargoner. Vet inte riktigt vad jag ska ställa alla pellisar..dom små får nog flytta in i växthuset när det blir mer plats. Det kan nog bli trevligt där också till slut.


Delade på Hasselörten idag och upptäcktee en massa små knopp under alla blad.Har aldrig sett den blomma. Det blir till att vaka så att man inte missar nåt!

Ska visa bilder från husets baksida.

Här är Syrenhäcken mot ena grannen. Den förlängde jag förra året så att den ska växa förbi husknuten och bilda skydd från altanen.


Här står jag med ryggen mot syrenhäcken.Tomten sluttar ner mot växthuset(skymtar lite i bild)Närmast står ett Äppelträd.Höger om den ett träd med Klarbär..tror jag.Nåt körsbärsliknande iallafall.

Nere vid växthuset står ett stort Gråpäronträd.Det brukar bli fullt av frukt.

S har snickrat en ljugarbänk runt stammen, så där kan vi sitta och ljuga hur mycket som hellst!

Brukar plantera tagetes under men i år blev det krasse.
S har även monterat dit en utedusch!


Utsikt från altan.

Rakt fram finns en mur med rabatt framför.Muren utgör även gränsen mot nästa granne.


Nu är ställningen på plats med lite hjälp.Imorgon blir det skrapa av och sen har jag en jobbar helg att se framemot.


Sköt om er!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Oj vilken jättetomt ni har! Det intrycket hade jag inte fått innan. Ni måste spendera en hel del tid vid gräsklipparen! Precis som oss!!! :)

Bella sa...

Syrenhäck är ljuvligt...hos oss blommade den över alldeles för fort bara...den fick väl som så mycket annat i trädgården...en värmechock! Skall inte klaga för oj så många växter som blommar som aldrig förr...Tycker att ni har en spännande tomt, ljugarbänk...inte dumt att få slänga ur sig en överdrift eller två!
Kramar,
Bella