lördag 14 juni 2008

Sommarlov

Nu är skolavslutningarna avklarade för båda barnen. Välbehövligt lov väntar med mycket sol och bad hoppas man. Det kändes lite vemodigt när sonen slutade mellanstadiet som ligger på hemmaplan. Nu har vi ingen som går i skolan här. Även han har blivit stor:)
Båda ska nu pendla till hösten och gå vidare till andra skolor. Det känns även Spännande!!

Pion




Se vad jag grävde upp i komposten i dag..

usch!!
Målningen flyter på bra. En gavel är klar och ställningen är flyttad till framsidan. Den har vi strykit på en gång idag och hoppas på uppehåll så att vi kan fortsätta i morgon.
Sköt om er!!




6 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

synd om stackars grodan, om den dött,
bättre snigelätare får man leta efter

Moas sa...

Härligt med sommarlov.. jag är ledig från onsdag nu i veckan.. och jag kan säga att vi lärare tycker det är lika skönt som eleverna.. =). SÅ nu har en tid tagit slut yngste har blivit så stor så han ska pendla.. låter spännande och skrämmand epå samma gång.. Hoppas målningen snart är klar.. men så fint det kommer att bli.. det är lönen för mödan..=).. klyschigt eller hur..*hihi*.. ha det gott i alla fall.. Monica

Taklyftet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Taklyftet sa...

Det blev så fel stavat så jag raderade förra inlägget.

Tack för att du kikade förbi och lämnade en kommentar. Jag får säga det samma att du har en väldigt vacker blogg.
Trädgårdsrundan är kul men Chelsa Flower Show som du varit på tycker jag helt klart slår mycket högre.
Att få komma dit en dag ligger helt klart på min 10 i topp lista.

Du får ha en underbar söndag!
Jenny

Marina sa...

Vår son slutade också närmaste skolan, så till hösten gör han sin syster sällskap på en skola i stan. Han tycker de ska bli kul att "komma vidare". Vackra pionbilder.

http://mammanette.tradgardsblogg.se sa...

Så härliga pioner! Visst är det skönt när de ha sommarlov. Slippa allt tjat om gympakläder, låneböcker etc. Min yngste byter skola i höst. Det blir för trångt på lågstadieskolan där vi bor, så treorna får gå i mellanstadieskolan en bit bort. Han är jätteglad för en av bröderna går i sexan. Äldste sonen tog studenten i fredags och nu blir det flytt för honom i höst! Sen är det bara 3 kvar hemma hos mamma! /Anette