fredag 18 juli 2008

Otäcka kryp

Vad jag än lyfter på så nog kryper dessa otäckingar där!!
Idag har jag och Maria våldgästat Britt med fika korg i högsta hugg=) Hon har lovat fika i sin Trädgård i flera år. Nu tog vi saken i egna händer..tror nog hon blev lite glad av att se oss.
Hann gräva lite i en rabatt innan jag cyklade till jobbet.
Rabatten med Strutbräken och näva fick en fram kant av Hosta med vit kant på bladen.
Tror att det kommer att göra sig bra .
Trevlig kväll!

3 kommentarer:

maloppa sa...

Ja fy, kommer ihåg när jag var liten o var hos farmor. Stack in handen i en gummihandske som legat ute över natten och gissa vad som fanns i den - tvestjärtar!!!
Skakar alltid stövlar o handskar innan jag tar på mig dem.
Vilken härlig prunkande trädgård du har och va lycklig du måste vara över att ha kommit så långt med målningen. Vi ska till o måla en liten del av huset som vi måste fixa till, resten av målningen får ske nästa år pga tid o pengar. Vi ska däremot byta färg helt, jättespännande att se hur det blir. Ha det så gott o njut av sommaren!

Bella sa...

Inte så trevligt besök...kan ju nypa en rejält...Har suttit och läst en stund i dina inlägg...vad roliga saker du har företagit dig...vackra trädgårdar och vilka kanonfynd du fick av Mostern...
Kram,
Bella

Moas sa...

Jaaa.. de finns överallt de små rackarna.. gäller och skaka ut tidningen ordentligt när man hämtar den från brevlådan.. usch och fy.. =). Härliga bilder du visar i förra inlägget från Nostalgibyn.. många saker man känner igen och kommer ihåg.. Ha det gott..Monica