söndag 10 augusti 2008

Inte blir det mycket gjort i trädgården nu när vädret är så tråkigt. Regn, regn,regn... det riktigt kliar i fingrarna! Det är så mycket jag skulle vilja och behöver göra.

Men vi hann fixa lite runt växthuset idag. Det grävdes ur, östes sand, stampades och vattnades. S började rikta in hur plattorna skulle ligga. Sen började det regna lite smått så vi gav oss.

Jag skyndade mig istället att ta lite skott på Pelargoner som jag inte har dubbletter på. Det blev några krukor innan ösregnet.

Måste tacka för alla tips på namn till kissarna.Än har vi inte bestämt oss. Det är full fart och det märks att dom börjar vänja sig. Dom var riktigt skygga första dagarna, särskilt den långhåriga. Nu far dom runt i hela huset nu och leker.

Vi hade en trevlig kväll igår. Kräftorna smakade bra, för att inte tala om pajbuffen!!

1 kommentar:

Lotta sa...

Det här regnet ställer allt till det även för mig - nu tycker jag att någon får stänga av kranen så att vi kan fortsätta med våra projekt :)
Vilka söta små katter ni har tillfört familjen - ljuvliga! Jag älskar kattungar och för tre år sedan, skaffade vi en liten till, så busig och mysig, och nu är hon tre år gammal och är fortfarande lekfull och gosig. Ha en bra måndag =)