fredag 8 augusti 2008

Tre års kalas!

Idag har vi varit på 3 års kalas och ätit av den här fina tårtan. Mmmm....Jätte smarig.

Titta så söta små kristyrer av Puh och hans vänner!!

Det passade bra med kalas när det regnade.


Vi fick med några armeringsmattor hem. Vi var förvarnade så vi hade med oss kärran. Ska bl. ha ett till spalje på framsidan. Ni som hängt med kanske minns att jag funderade på att ta bort Vildvinet. Nu känner jag att jag inte orkar gräva upp dom, så dom får vara kvar tills vidare.

S passade på att hämta lite sand vid grusgropen när vi ändå hade lånat kärran. Jo han var ju till tippen också tidigt i morse! Allt gammalt virke från garagedörrarna slängdes där.

Skönt att slippa ha det kvar på gården.


Det är visst bra med kärra ibland.


Ska göra om runt växthuset med fler plattor. Tycker att det är för trångt med plats för krukor som det är just nu.

3 kommentarer:

Ankan sa...

Oj, vilka raringar!´

Vilken fin sida du har. Det är första gången jag är här. Jag tittar in igen inom kort.

Ha det gott!

kram ANKAN

Bella sa...

Kärran används flitigt hos oss...önskar jag var bättre på att ratta runt bil och kärra...användbart när man säljer möbler som jag gör...vet inte hur många gånger jag fått be kunden snurra runt bil och släp...pinsamt!
Så söta kattungar...jag har genom alla kattungar och år hållt mig till kändisnamn. Min katt en mörkgrå norsk skogis heter Garbo. Två stycken...då skulle jag nog satsa på ett känt parnamn á la Bill&Bull, Skrik&Panik, Misse&Mojje eller varför inte Humle&Dumle...eller kanske något gott godis, Daim och Japp...får nog sluta nu innan jag skrivit en hel sida...
Kram,
Bella

Hanneles paradis sa...

Fin tårta, armeringsmattor är toppen.