tisdag 2 september 2008

Det blommar än!Ni ser hur det ser ut!! Det går ju inte..så idag har jag rensat bort tomatplantorna i växthuset. Gurkan får vara kvar ett tag till, eftersom det är flera gurkor på gång.Det finns en hel del som faktiskt blommar fortfarande. Bl. Gullriset på framsidan.En av dom få växterna som fanns här när vi flyttade hit.Spanska flaggan som jag sådde är jag riktigt nöjd med. Fast jag trodde nog att blommorna skulle vara större.Rosen New Dawn blommar på slut tampen, så det är bäst man njuter av de få blommorna som är kvar.Mexicohatten syns i bakgrunden.Franskt kungsljus är en favorit.Har den i två olika färger,men det finns fler.Så nästa år blir det nog fler.

Gurkörten har spridigt sig med frön från komposten.Det känns som den finns över allt!Tack Bella för Utmärkelsen!! Blev både paff och glad när jag läste det.

Själv vill jag ge den till:

Catrin med bloggen Fröken Kattfot och Petra med bloggen Petras Kreativa trädgårdsdröm!!

7 kommentarer:

Marina sa...

Här blommar också en del och en del har gjort sitt. Jag ahr börjat röja i trädgårdslandet bla. Min New Dawn blommade till jul förra året men då var de tju också milt.

karina sa...

Hejsan!
Gullriset är en riktig färgklick och det står uppskrivit på listan för inköp. Får nog inte en enda tomat utan alla ruttnar underifrån. Det ska bli ett växthusskåp nästa säsong och då ska jag gå och äta solvarma tomater hoppas jag. Ha det gott, Karina.

Hanneles paradis sa...

Mysig årstid nu, gullris är fin på hösten.

Petra sa...

Tack för att du nämna min blogg och ger utmärkelsen även till mig :o)
Hur få jag den överflyttat på min blogg?
Och räknaren ger mig grått hår.
Petra

Kattfot sa...

Gulliga du, tack! Vad glad jag blir :)

Kram Catrin

Annika Christensen sa...

Visst är den en härlig årstid?
Vad är det för fina små husman ser i bakgrunden? De vill jag se mera på nära håll!
Ha det
Annika

Glädjekällan sa...

Håller med dig när det gäller franskt kungsljus.. en klar favorit.
Ha det gott och trevlig helg
Birgitta