fredag 10 oktober 2008

Trädgårdspyssel

Nävornas blad är så fina just nu. Dom ser ut som små låga kuddar i rabatterna.Idag har jag fått en hel del gjort i trädgården. Det var riktigt kul att få fixa och dona där igen. Grävde upp Amaryllisarna som satt i rabatten...hoppas att dom blommar till jul! Änglatrumpeten och Afrikanskaliljan fick också flytta in.En vända till tippen blev det igen. En kärra full med trädgårdsavfall. Klippte ner alla tio Plymspireorna.Oj så kalt och tommt det blev på gården!

Nu måste jag skynda mig till jobbet! Trevlig helg!!

5 kommentarer:

Marina sa...

Jaha så du klipper ner plymspirean nu, det gör jag på våren. Många nävor har verkligen fina blad. Dubbel glädje där, både blommor och vackra blad. Ha en bra helg!

Petra sa...

Så flitig du har varit! Och så fint det ser ut i din trädgård!
Jag hoppas på bra väder till helgen för att rensa upp lite grann. Vi har fortfarande +10 grader om nätterna så jag har myckat kvar runt stugan.
Önskar dig en underbar helg!
Petra

Anja sa...

Vad du har stått i! Visst är det fint när man får det lite städat i rabatterna, men jag klipper ner i bästa fall fula blomställningar. Det stora klippet får bli till våren.

mvh, Anja

Hjärtat Mitt sa...

Ja, nävorna är verkligen fina nu. Hoppas på bra väder i helgen. Då ska det bli lite ogräsrensning. Tänkte även klippa ner vissna hostor, pioner och andra blad som bara blir som disktrasor annars.
Kanske ta in lite trädgårdsmöbler oxå. En del får stanna kvar ute, för fortfarande kan man ju fika i solen!
Ha en skön helg.

Kram Mari i Marieholm

Monica sa...

Ja, nu är det verkligen höst. Härliga fäger på träden och dags att se till at växterna klarar vintern. Har du Amaryllisarna i rabatten helea sommaren<+
Tjing
Monica