onsdag 10 december 2008

Hyacinter och hjärtan

Många bloggar har visat söta hjärtan som dom sytt. Tröttnade på gardinena i ett av fönstren och sydde ett par större hjärtan.Fönstrena i sig är rätt fina. Det känns bra utan gardinen.


Igår bakade min mamma smördegs stjärnor med plommom. Vet inte vad dom heter men vi kallar dom för "propellrar". Ett måste till jul!

Frossar i hyacinter just nu.
Fick flytta ett par som jag haft ståendes i hyacintvasar när de blev för tunga.Här fick dom stöd av vasens kanter.Vita Hyacinter är en favorit.

Här har jag några som ska bli rosa med mossa, silvekulor och band. Silverkulorna liknar större knappnålar.Dom har jag köpt på Plantagen.


Trevlig kväll!

6 kommentarer:

Marina sa...

Söta hjärtan!

Millan sa...

Så fina hjärtan. Håller med att vit hyacint är mycket vackert och bra tips att sätta de i vas när slår ut och blir för tunga, ska tänka på det

Hanneles jul sa...

Julstjärnor, härligt :)

Monica sa...

Vilka fina hjärtan du hängt i fönstren....Kan tänka mig att det gott av Hyacinter och nybakade kakor hemma hos dig ;)
Tjingleing
Monica

Hjärtat Mitt sa...

De blev jättefina, dina hjärtan!
Hyacinter är så fint och jag älskar doften :)
Vilken otroligt bra idé med kvisten som stöd till amaryllisen. Den idén snor jag direkt.
Så mysigt att baka pepparkakor med de gamla. Att ni har tid till det. Blir så glad när jag läser sånt. Du är som jag när det gäller bocken. Har i flera år tänkt göra en stomme. Tänker fortfarande ......

Kram Mari i Marieholm

Petra sa...

Underbar idé med dem sydda vita hjärtan i fönstret. Och háde kakfatet inte varit så långt borta hade jag kalasat på dessa fina bakelser.
Ha en mysig 3. Advent.
Kram, Petra