lördag 3 januari 2009

Så kom snön.. igen.I morse började det snöa igen. Hoppas att den kan få vara kvar ett tag nu och inte smälta bort på en gång.
Bilden är tagen idag. Det är på rabatten jag gjorde i ordning den 10 september -08, med olika Spireor och ett Plommonträd. Det ska bli spännande att se när det börjar blomma...fast det dröjer ju förstås.( det är grannens tomt man ser bakom rabatten)

Ska isället gå igenom mina sparade fröer och se vad jag kan hitta. Sen kanske jag kan öppna frökatalogen med gott samvete;)
Det brukar inte vara svårt att hitta nya sorter man vill prova. Listan brukar bli väldigt lång. Det är gallringen av vilka man verkligen ska ha som brukar vara svår!

Tack för alla hälsningar under Jul och Nyår!

Önskar er alla en God fortsättning på det nya Trädgårdsåret!!

2 kommentarer:

Monica sa...

Här snöar det oxå...Det blir jättespännande att se när din nya rabatt står i blom. Själv är jag ingen hejare på att driva upp plantor från frö och så åker vi bort när de behöver som mest passning :)
Tjing
Monica

Moas sa...

Vad mysigt att ni fått snö.. jag längtar faktiskt.. det enda vi haft mycket av är frost, ett subsitut.. men riktig vara är det finaste.. Kram Monica