fredag 13 mars 2009

Rött

Enda riktigt röda blomman jag hittade bland mina bilder.


Fröpåsarna har åkt fram och tillbaka i lådan idag. Kunde inte riktigt bestämma mig för om jag skulle börja så eller inte.
Tillslut var det iallafall några frön som hamnade i en kaffekopp och ska ligga i blöt tills imorgon. Då måste jord säcken fram och då kanske det går av bara farten!

Alla tomat frön som jag sått har kommit upp!

Önskar alla en fortsatt trevlig helg

8 kommentarer:

Växthusmadam sa...

Riktigt härlig färg på denna lilla raring! Mina tomater har också grott och ser ut att må bra! Min nya växtbelysning gör susen!
Växthusmadam

Anja sa...

Med så röda blommor får du en härligt glödande sydrabatt!

mvh, Anja

Petra sa...

Härliga färggranna inlägg!!! Har inte varit runt mycket på bloggarna på sistone, nu är det trädgårdsväder i Skåne och mina keramikprojekt krävde också mycket tid.
Ha en fin söndag, Petra

Hanneles paradis sa...

Tomat kan inte ens jag misslyckas med ;)

Gunilla sa...

Vilken fin färg det kommer att lysa upp i sommar.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Gunilla

Marianne sa...

Vilka tacksamma sommarblommor lejongapen är eller hur, har haft vita ett pat år och före det var de vita med rött gap...

Moas sa...

Jättefin färg.. och det är så här hos mej också, jag kan inte bestämma mig om det är dags eller inte.. lite åkte ner i helgen får väl ta ett tag i det i veckan.. och a en bra vecka..Monica

Camilla på Trädgårdsliv & Design sa...

Kul att tomaterna börja komma upp!!! ;-D Jag har just sett att mina också börja komma fram... Det är i vare fall ett steg närmare våren fast snön ligger vit över hela trädgården.

Ha det gott! Kram Camilla