fredag 8 maj 2009

Ang. trädgårdsresan

När kompisen Maria fyllde jämt... pst...40 år!
Så var det ganska lätt att hitta på en present till henne. Hon är som jag intresserad av trädgård och växter.

Den här boken har det bläddrats rätt flitigt i av oss. Och suckats att det vore roligt att åka och besöka trädgårdar som är med i den. Helst de privata trädgårdarna.
Hon var som sagt inte så svår att hitta på nått till:) Det fick bli en övernattning i Hjo med trädgård!! Fast vi får hålla oss ett tag till. Inte förens den 4 juli ska vi åka....fast å andra sidan hinner vi planera resan ganska bra!

Eftersom det blev Hjo så ska vi hålla oss i Västergötland. Får tacka för alla tips som ramlat ner!! Skriv gärna fler om ni kommer på:)
Britt med bloggen Britts trädgårdsblogg ville också gärna hänga med och det passar ju jätte bra...med tre trädgårdsgalningar ute på vägarna;)

Vi ska träffas någon kväll framöver och planera resan. Vilket kommer att bli så kul!
Tror att alla tre ser fram emot det här lika mycket.

3 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad trevligt och kul det låter med en trädgårdsresa. Planera tillsammans är ju så roligt, det är nästan halv nöjet.
Trevlig helg:)

Växthusmadam sa...

Vad mysigt det låter!!! Själv har jag ingen i min närhet som är sådär trädgårdsgalen som jag kan resa med utan maken och sonen får se till att hitta något som är roligt i närheten om det är trädgårdar som ska besökas! De brukar snällt följa med men vill oftast inte stanna lika länge som jag!!!! Värst var nog när vi besökte Tirups örtagård, jag trodde aldrig jag skulle kunna slita mig!!!!
Växthusmadam

Hanneles paradis sa...

Kul present.