söndag 27 juni 2010

Vila

Hängmattor i trädgården är väl en härlig syn!
Dom här finns vid en restaurang i Pershyttan i Nora.
Själv har jag inga passade träd att hänga en i...så det fick bli en med ställning till.

9 kommentarer:

Katarina sa...

Jag drömmer om en hängmatta, men har heller inga passande träd. Det finns väl inget skönare än att vila i en hängmatta en lagom varm sommardag..?

Marianne sa...

Tänkte skaffa hammock, nya spaljen orkar inte bära en hängmatta under vindruvan.maken spelar golf och så kommer vi iväg till mina trädgårdsmöten med STA.

Mon jardin en ik sa...

Jag har en del träd men kann inte ha en hängmatta. Har en hammock men det är inte samma sak. Det ser så härligt ut på bilden.Vilket ställe. Super.Synd att det är så långt borta.
Ha det bra.
Anje

Sköna uterum sa...

Jag drömmer också om en hängmatta men måste vänta tills äppelträdens grenar blir stadigare så dom håller...det ser härligt ut på bilden du visar tänk att få ligga där en skön å varm dag med en bra bok...
maj

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Ja, hängmattan är verkligen sinnebilden av skön sommar. En sommar att njuta:-)

Ha en fin början på veckan! H.
PS Hoppas värmen kommit till dig också nu:-)

Galtholmen sa...

Sinnebilden för en avkopplande skön semester, eller hur? Vi har heller inga träd att hänga någon hängmatta i... men å andra sidan så sitter jag hellre på en stol:DDD.
Härliga trädgårdsbilder från förra inlägget... ser mycket nice ut.
Kram
Ulrika

Marie//Tekla Maräng sa...

Drömmen om hängmattan den har jag men jag har en balkong där den inte får plats tyvärr. Men så mysigt det är att ligga och titta på molnen som flyger förbi.
Kram:)

Anja sa...

Hej, hej Merja!

Även jag skulle vilja sussa en siesta i hängmattan, men det är likadant här - inga lämpliga träd att hänga en hängmatta i. De med ställningar skulle duga gott, men hittills har jag bara sett svindyra!/Anja

Glädjekällan sa...

Drömmer också om en hängmatta. Har t.o.m sett ut den jag vill ha. Måste bara kontrollera om den gamla flaggstången håller för alla kilon.
Ha det gott
Birgitta