torsdag 14 oktober 2010

Krukväxt

Under hösten och vintern börjar mitt intresse för krukväxter vakna till liv igen...annars är det mest trädgården som gäller.
Den här annorlunda krukväxten står nu på köksbordet.
Fallskärmsranka kallas den. Här kan du läsa mer om den.
Ha en bra dag!


6 kommentarer:

Glädjekällan sa...

Snygg! Kan kanske hoppas på att det intresset vaknar till liv här också nu när det snart inte går att vara ute och påta i trädgården längre. Det skulle i alla fall mina krukväxter behöva.
Ha det gott
Birgitta

Monica sa...

Kul växt som jag aldrig har sett förut :)Nog är det så alltid att krukväxterna får lite mer uppmärksamhet när trädgården går i vila..
Tjingeling
Monica

Madame C sa...

Hm, här har vi ett intressant ämne - krukväxter... Jag som påstås ha gröna fingrar och ett enormt trädgårdsintresse, VARFÖR dör min krukväxter och VARFÖR glömmer jag jämt bort att vattna dem, eller blir manisk och övervattnat ihjäl dem???? Mina gröna fingrar sträcker sig INTE ända in i huset och jag begriper inte varför??? Förkultivering inomhus går som en dans.... Jag begriper inte vad det är...

Mon jardin en ik sa...

Har aldrig sett den här förut. Ser spännande ut.Jag måste vara försiktig med inomhus växter,kattorna bruker äta dem.Dem som jag har överlever både kattorna och en ensam somar med lite vattning.
Ha det gott.
Anje

Mia sa...

Vilken kul planta, speciell. Konstigt att dom faktiskt överlever sommaren, rukväxterna alltså. Jag glömmer ju helt bort dom. Nu går jag runt och godsnackar, tröstar och försöker första hjälp ;)
Ha en fin kväll :)

Anonym sa...

Annorlunda växt jag aldrig sett tidigare!

Härlig hösthelg!
Kram Eva-Mari