måndag 18 april 2011

Solen skiner även idag

Vilken härlig helg det har varit! Soligt och fint med grillning och fika ute.Lite rensning blev det i rabatterna idag. Vitsipporna blommar. Har tur att ha några på tomten. Fast de sprider sig lätt. Brukar efter blomningen rensa bort lite. Första gullviva i blom! Försökte få med Allium stråna på bilden. Det kommer upp i mängder. Fint att de också sprider sig! Den rosa lungörten har fullt med knoppar och en lite blomma.
Njut och ha det gott i solen!

6 kommentarer:

Mia sa...

Gullviva, vilket vackert vårtecken. Dom ser jag så allt för sällan här. Det kommer lite av varje hos dig nu, lungörten blir fin. Hoppas du har en fin påskvecka :)

Marianne sa...

Här kommer det också upp alliumstrån, har du sått någon speciell sort?

Mon jardin en ik sa...

Helt otroligt så fort det går hos er nu.Vi ligger fortfarande lite före men snart är ni ifatt. Gullvivan och lungörten har blommat någon vecka nu. Mina allium har stora knoppar och syrenerna och liljekonvaljer har precis slagit ut.
Det är så härligt ute nu.
Ha en underbar påskvecka.
Anje

♥ Hannele på Hisingen sa...

njuter hela tiden :)

Anonym sa...

Vet du? Korean Beauty-klematisen jag fått av dig är full av liv! Hurra, tänk om den vill blomma sen också!!
Hoppas du får vila lite under påsken... du har väl fullt upp med dina två trädgårdar?

God och glad påsk!
Kram Eva-Mari

nettan sa...

Kan inte låta bli att blite avundsjuk på dina vitsippor... :)
Min granne har ett hav av vitsippor som jag frågade förra våren om jag kunde få en tuva av ( hon har likt en äng av dom) Gamla tanten lät som om jag sagt ngt kränkande och föreläste om hur hon för 50 år den tagit med dom från Dalarna o att de var heliga......suck jag fick inte en planta ens. Fina foton på din blogg :)