tisdag 3 maj 2011

Potatis ´Anya´

Jag har vunnit sättpotatis!

Hos bloggen Cesars trädgård. Spännande ska det bli! Jag som aldrig har satt en potatis.Potatisbild från Cesars trädgård.
Nu blommar Kejsarkronan.

Det här mini trädet kom fram efter stor frisering. Vet inte riktigt vad det är för något ännu.

Röjningen av nya trädgården fortsätter. Vi är nog uppe i sju kärror sly...mycket är av denna spirea som spridit sig från grannen i tio år tid och hallonskott.
Bilden är från nätet.
Ha det gott!


9 kommentarer:

Monica sa...

Grattis till vinsten! Vi har inte satt potatis på ett par år nu. Det finns inte riktigt plats. Ditt träd ser ut som en häng sälg. Vi hade ett med samma "ormbo" i trädkronan som ditt. Det blev så tungt till slut och ramlade ikull helt enkelt ☺
Tjingeling

Anja sa...

Grattis till vinsten Merja!
Vinsten jag fick av dig för ett par år sedan har blivit en riktigt kär ägodel:Skylten med "I'm in the Garden":)!
Kan det där lilla trädet vara någon hängsälg (försökte se hur bladen såg ut, men jag e halvblind;)))!)
Så spännande för dig att få upptäcka en ny trädgård!/Anja

Mon jardin en ik sa...

Grattis till din fina vinst. Din kejsarkronan är väldigt fint. Rosenspirea är vacker men om den, som hallonen, har fått växa som den ville då har du att göra.
Ha det bra.
Anje

Anonym sa...

Vilken kul vinst, grattis! Det är klart du måste ha ett litet potatisland i din nya trädgård! Inget går upp mot ett kok egen nypotatis.
Oj, vad ni sliter... de är envisa både hallonen och spirean. Men nu är det perfekt grovjobbarväder, man blir inte svettig ens!

Kram Eva-Mari

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Grattis till vinsten, lycka till! Jag har faktiskt heller aldrig satt potatis, men tänk att gå ut i sitt eget land och gräva upp färskpotatis - mmm.
Vilket snyggt litet träd!!!
Ha det gott. /Ingela

Vild-rosen sa...

Grattis till vinsten.
Kram Susanne

Flitiga Lisa sa...

Jag följer med spänning arbetet i din nya trägård. Lycka till med potatisen. Känslan att ha egen att plocka in är ovärderlig.Smakar mycket bättre än köpt.

susanne sa...

grattis!
vilket spännande träd du har hittat!
ha de bra
susanne

Boman sa...

Oh, Rosenspirea.Ramlade rakt in i den bilden. Mormorsväxt för mig, varma tankar väller fram, och en saknad av goa mormor. Jag som trodde att jag aaaldrig mera ville ens se på en Spirea. Så mycket har vi röjt bort från vår trädgård som vuxit vilt under förra ägarna. Men det var den vita, spretiga sorten. Grova som mindre träd, en del, 30 år gamla buskar.
Ha en god och glad sommar!