tisdag 4 oktober 2011

Ibland har man tur...

... som idag. Fint väder och jag var ledig!
  Grävde ner några buskar.
 Hade redan förberett hålen dagen innan.
Hade hämtat en Djävulsbuske som jag hade hos Britt i en av pallkragarna. Fick en Brokbladig kornell som hon gjort avläggare av. Smart sätt att föröka buskar på! Fick över två häckplantor tidigare av Svart Aronia som också grävdes ner.
 Hoppas på bättre utsikt från inglasade rummet. Först var det bara hallonsly. Efter röjningen blev det ganska tomt. Bara Gunnebo stängslet mot grannens tomt. Det kan ju inte bli sämre!
Passade på att  klippa Gräsmattan. Blir lika glad varje gång. Så fint det blir! Nu kunde jag även klippa det ny sådda. Snart syns inga spår efter dräneringen längre. Skönt!
Ha det gott!

8 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sa...

Härliga trädgårdsprojekt du har framför dig!
Eva

Anja sa...

Visst behöver man lite medvind i bland! När man jobbar och sliter som du så unnar jag dig verkligen en underbar höstdag som du dessutom använder på det bästa sättet;)))!/Anja

Mon jardin en ik sa...

Så härligt med en vacker dag och trädgårdsarbete. Har en känsla att det var en bra sommar för din nya trägård och all ny(gammal)plantering.
Anje

Marianne sa...

Vilket flyt i trädgårdsarbetet du har, jag tog semester i fredags och blev sjuk...inne hela helgen. Så imorgon blir det gräva av!

Mia sa...

Så skönt att få så mycket gjort innan vintern, och att gräset har vuxit. Då slipper du starta våren med ett lerfält.
Ha det bra :)

Anette sa...

Fullt fart på höstkanten! Vad bra med lite fina buskar fram stängslet. Djävulsbusken köpte jag i somras och den gillar jag. /Anette

Anette sa...

Fullt fart på höstkanten! Vad bra med lite fina buskar fram stängslet. Djävulsbusken köpte jag i somras och den gillar jag. /Anette

Vårt röda hus sa...

Du är så otroligt flitig i din trädgård! Kan tro att det blir bra! Ska nog avlägga ett besök i vår och se med egna ögon;) Är spänd på att se alla stenar som du slitit med!

Tur att du hade tur med vädret på "lediga" dagen:)

Kram Eva-Mari