fredag 5 juli 2013

Blomrabatt

Sakta med säkert börjar en blomrabatt växa fram runt uteplatsen vid sten muren. Stolparna till armeringsmattan är grundmålade. Har även målat dom med en röda färgen som jag gillar och tycker passar bra mot allt det gröna. Den återkommer på flera ställen i trädgården. I morgon hoppas jag få upp armeringsmattan och plantera i rabatten under. Har fått en ny ide! Så humlen som jag först tänkte mig, kommer att planteras på ett annat ställe. Ibland är det bra att man inte blir klar på en gång. Idéerna och planerna ändras...kanske till det bättre. Vem vet?!

Önskar alla en skön helg!

7 kommentarer:

Tant Otteskrufv sa...

Känner igen det där med att idéerna mognar. De både byter färg och smak, precis som äpplena. Duvisar välnär det är klart? :)

Fröken Grön sa...

Rödmålad armeringsmatta låter jättespännande, - ser fram emot bilder framöver!
Ha en riktigt skön trädgårdshelg!
/Anna-Karin

Britt sa...

Tror din nya ide blir bra//Britt

Solstrimmor sa...

Det är bra att fundera lite först. Oftast blir det bättre då!

Vilken spännande sten jag ser! Som en skål eller fågelbad?

Ha en skön ny vecka!
Kram Eva-Mari

Anja sa...

Hej Merja!
Visst är det så att trädgården skall ta form lite saktare än vad som är fallet med tv-trädgårdar ;)) Ditt beslut att ändra platsen för humlen är säkert bra.
Vilken vacker sten du har i rabatten./Anja

TittisTrädgård sa...

Jag håller med dig! Det är bra att inte ha för bråttom utan att låta allt få växa fram i lugn takt, så att man hinner tänka efter före. Såg det lilla huvudet med taklök i tidigare inlägg, tyckte det var så charmigt./ Kram Titti

NinaH sa...

Det är underbart att följa dina arbeten!
Heja!;-)