torsdag 18 juli 2013

Trädgårdstramp

3 juli var Linde trädgårdsförening och besökte Stinas trädgård. Vilka ytor hon hade där ut på landet! Där fanns mycket fint att se!  Många gångar bland olika träd, buskar och växter.

 Där fanns en stor damm med sittplats vid.


Igår, 17 juli var det dags att besöka Gun och Ellerts trädgård i stan. Där blommade det överallt av rosor och klematis m.m. Det var härligt att se alla fina blommor!

 Vi funderade vad pinnarna med lock var till för...bra rådjurs STOP. Ser dom det vita locket så tror de tydligen att det redan är rådjur där och går då inte in.
Det är kul och inspirerande att besöka andras trädgårdar!

7 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Kul att se! Jag har varit hos Britt och Eilert tidigare och sett deras uppvuxna härliga trädgård. Hoppas du tycker det blir roligt när trädgårdsföreningen ska trampa runt i din!

Kram Eva-Mari

Hannele på Hisingen sa...

Vilken härlig trädgård!

Solstrimmor sa...

Gun menade jag!!

Anja sa...

Visst är det superinspirerande att se hur andra gör med sina trädgårdar!/Anja

TittisTrädgård sa...

Härligt att få besöka andras trädgårdar och få lite inspiration för den egna täppan! Så fiffigt med pinnen med lock mot rådjur, kan det vara så enkelt, det måste jag testa för här kryllar det av rådjur!

Mon jardin en ik sa...

Vilken bra ide med det vita locket på en pinne. Så enkelt kan det vara. Min granne har ställt några vattenflaskor i plast kring trädgårdslandet för att ha kattorna borta och det fungerar faktisk det med.
Fin helg.
Anje

Linda sa...

Beautiful garden.