onsdag 14 maj 2014

Sega tulpaner

Vilken tid det tar när man går och väntar...tulpan knopparna har stannat av nu när det har varit kallare och regnat i flera dagar. Planterade två sorter av Papegojtulpaner i höstas.

I lördags var jag och kompisen Maria på äventyr.Det var både spännande och roligt.
Vi hamnade utanför Eskilstuna och Löta Handelsträdgård, Odlarglädjen och till sist i Köping och Burgers Plantskola. Inte kom vi hem tomhänta heller, om nu någon trodde det. Nöjdast var jag med resesällskapet och Clematis Fusca. Det blev gräva av på kvällen må ni tro.

Ha det gott!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att titta in hos dej! Här i Wales är tulpanerna utblommade redan. Idag skiner solen här och himlen är blå, fast så är det ju inte varje dag här!

Mejrams! sa...

Så är det! Tulpaner kan man verkligen gå och vänta på. Löta handelsträdgård och Burgers, då går det ju bara inte att komma hem tomhänt. Lötas har jag besökt många gånger och många rosor har jag köpt. Kram Merja

Tittis trädgård sa...

Så fina tulpaner! Förstår att du blir otålig på att vänta. Härlig tur du har varit på!/ Titti

Rost och rädisor sa...

En härlig utflykt förstår jag. Alltid trevligt att umgås med likasinnade,
Trevlig helg
Anette

Anja sa...

Hahhaa Merja!
Jag har dem också och de är lika tröga som dina trots att vi har haft en solig april och har soligt nu igen! Någon nattfrost har jag inte heller haft.
Vi får "tävla" vems slår ut först ;-))!
Lova att visa bild så fort de börjar slå ut! jag gör detsamma:-)! /Anja

NinaH sa...

Förstår din längte-väntan! Här är nästan alla tulpaner överblommade. Men så mycket nytt som hela tiden kommer eller är på väg! Vilken härlig tid vi har nu!!
Efter viss bortvaro från blogvärlden har jag nu äntligen haft tid att njuta mig runt bland bloggfavoriterna! (Bland annat din blogg!) Lovely!