måndag 6 april 2015

Soliga påskdagar

Vilken tur vi haft med påskvädret! Det blev mycket bättre än de lovade...skönt att det kan vara så ibland😊 En hel del påskmat och godis har det blivit, men också lång promenader och trädgårdspyssel. Jag har kantskärit några rabatter och rensat flera. Den gamla komposten är riven och tömd. Den var genomrutten och kunde ramla ikull när som helst! Där ska en ny byggas så småningom...förhoppningsvis redan i år...det är lätt att bli otålig. Eller vad säger ni!? Svart Aroniahäcken och vinbärsbuskarna är också rensad och har fått gödning. Det kändes riktigt bra att äntligen ha fått lite gjort där ute i trädgården. Hoppas ni också känner er nöjda med helgen! Ha det gott!

7 kommentarer:

Katarinas trädgård sa...

Jaaa, helst ska man göra allt nu! Eller åtminstone börja nu...
Här har vi haft riktigt aprilväder, sol och regn och hagel om vartannat! Men det kan vara skönt att gå in en stund emellanåt så det var helt OK.
/Katarina

Carita och Bertel sa...

Vi hade första fina dagen idag och jag är så glad för det. Nu hoppas jag på några varma dagar för nu ska ju allt göras, på en gång. Ha det fint.Carita

Anja sa...

Gillar din bild Merja! Den får mig att känna jorddoften och morgondiset får mig att rysa av välbehag!

/Anja

lavendia sa...

Fint att ha gjort litet i trädgården. Det har varit väder för det. Bara solen skiner, gör det inte så mycket att det inte är så varmt. / Britt

Laila sa...

Påskvädret var inget vidare här på östkusten men den här veckan ser ut att bli desto bättre! Visst är det härligt att kunna jobba ute hela dagarna.
Allt gott!
Laila

Marianne sa...

har börjat klippa lite här och var, sockblommor och julrosor bla...kul att äntligen få börja gardernera...fint ljus du har fångat i bilden.

♥ Hannele på Hisingen sa...

i våran kallkompost finna massa lyckliga maskar!