söndag 1 november 2015

Första november

Här kommer lite bilder från trädgården idag.
 Hade en trädgårdsdag igår då jag blåste bort löv från grusgången på baksidan av huset  och sten slänten. Sen fick gräsklipparen ta hand om att tugga sönder dom. Enkelt och snabbt, sånt gillar jag!
Idag blev det en tur till skogen för att samla krans material. Jag fick med mig mossa, lärk kottar och en massa älgflugor i håret...det sista var mindre roligt...

Ha det gott!


8 kommentarer:

Monica sa...

JA nu får vi njuta rejält av höstens underbara färger, för bara om några dagar kommer vi att mista dem ,, då går vi in i grå vintermånader,, fina bilder du tagit idag!

Gunilla Teckenberg sa...

I år känns det som löven aldrig slutar falla men det har varit en utdragen process så det känns mer än vanligt. Vi försöker också hålla rent på gångarna och i dammen men nu är jag rejält trött på alla löv.

Allt gott!

lavendia sa...

Fint höstväder. Älgflugor är ju för äckliga! / Britt

♥ Hannele på Hisingen sa...

gillar november ♥

Maggan sa...

Fina trädgårdsbilder med vackra höstfärger./Margareta

Rost och rädisor sa...

Helt galet mycket älgflugor i farten nu och av nån anledning ska de vara i håret och krypa där det är svårt att få tag i dem. Fy sjutton!

Mia sa...

Älgflugor? okänt för mig, kanske tur? Men trädgårdsarbete är riktigt skönt när man först tar sig i kragen, och insatsen blir man glad över till våren, ser fint ut :)

Carita och Bertel sa...

Vackra höstbilder. Älgflugor har jag inte råkat ut för men jag vet att dom finns. November är inte min favoritmånad men jag ska försöka ta mig igenom den ändå. Får passa på att läsa alla bloggar och titta in i allas trädgårdar, det är trevligt så här i höstmörkret. Ha det fint.