måndag 18 december 2017

Månadsbild

Månadsbild December
 
Då var det dags för årets sista Månadsbild. Rabatten ligger i vila, men det händer mycket just här den här tiden på året. Det är full aktivitet runt fågelstugan som fylls på med solrosfrön med jämna mellan rum. Har sett Blåmesar, Talgoxar, Domherrar, Nötväcka, Gråsparv, Stenknäck, Större hackspätt, Koltrastar, Duvor, Skator och Kajor. Dom sist nämnda är jag inte särskilt glad över.
Det börjar också bli dags att fundera på om det ska bli nått nästa år med månadsbild och isåfall  vart i trädgården. Tänker att det ska vara praktiskt att fotografera och något att visa.

Ha det gott!

5 kommentarer:

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Håller med dig, det tål att tänka på var och vilken vy som är lämplig. Men samtidigt är det kul att få följa med så spännande om du hittar en vy.

Ha det gott! Carina

Inger sa...

Ja det blir nog en vit jul på våra breddgrader. Bäst vore att bara ha småfåglar i sin trädgård.
Kram

Solstrimmor sa...

Så roligt att så många får en vit jul i år!

Må gott och God Jul!
Kramar från Eva-Mari

Maribel sa...

Hej Merja!
Det var en hel del olika arter du har vid ditt fågelbord. Domherren har jag inte sett ännu, men hoppas på att få se den. Du har mera snö än vi har, men det är vitt på marken här också.
Ha det fint /Marika

Trädgård i Torslanda sa...

Ja nu är det inte rabatterna som man är mest intresserad av utan fåglarna och annat som rör sig. Kul med månadsbilder, även om jag inte lyckats med det själv.
//Helene