måndag 8 januari 2018

Inventering i frölådan

Då har vi kommit in en bit på det nya året och då kan man inte annat än börja fundera på frodiga krukor och rabatter...eller?I
Så idag satte jag mig ner och gick igenom vad jag hade sparat i frö lådan. Äldsta  påsen jag hittade var vit Spikklubba från 2005...kan de väckas till liv mån tro!?

Nya frö påsar här jag också börjat tänka på.  Det blir några gamla favoriter som jag alltid sätter och så några nya spännande sorter också förstås.
 Idag plockade jag bort julen, förutom amaryllisarna som äntligen började blomma även här. Har även några röda, men tyckte mest om den här vita som gärna får blomma länge till.

Ha det gott!

4 kommentarer:

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Har tänkt länge att jag ska titta igenom fröpåsarna med blommor och se vad som finns kvar. Grönsaker var enkelt för det sådde min dotter ut allt av i våras. Jag tömde/slängde en hel del gamla sorter innan dess. Men jag kan inte bestämma mig för om jag vill så några blommor eller ej i år.

Nyfiken på vad du valde...

Ha det gott! Carina

Maribel sa...

Hej Merja!
Fick en hel del fröpåsar till present, har köpt luktärter för de blev inte lyckade i somras. Sitter och funderar på att skaffa mig ett nytt växthus. Vad har du för fabrikat, och hur stort är det?
Ha det fint /Marika

Laila sa...

Vi är nog många som plockar fram våra frölådor så här dags! Och beställer! Svårt att begränsa sig när man väl kommer igång...
Kram Laila

♥ Hanneles bokparadis sa...

sniglarna blir glada :)