fredag 17 april 2009

Omskolningen fortsätter

Solen sken så varmt idag när jag slutade jobbet. Ser fram emot tre lediga dagar som troligtvis kommer att tillbringas ute på tomten.

Det blev en sväng ut till växthuset. Vattna och skola om lite plantor. Här är det Gigant pumpa som får större krukor. Får se till hösten hur många Halloweenpumpor det kan bli.

Några av pytsarna med "skog" av plantor som väntar på att skolas om. Själva omskolningen tröttnar jag på ganska fort..särskilt när det är smått smått. Får ta lite då och då.

Fick hjälp med att ta ner skatboet idag!! Mammas karl lyckades peta ner det med hjälp av en lång läkt. Jätte bra med hjälpredor;))

Trevlig fredagkväll!

10 kommentarer:

Sanna sa...

Jag får göra som du... skola om lite då och då... tycker också det är mindre roligt och tar mycket tid. Men i morgon måste jag ta tag i det. :)

Växthusmadam sa...

Härligt med omskolning! Jag har planterat om tomater och chili samt pelargonsticklingar så här långt! Hoppas på fint väder i helgen så att det blir mycket trädgårdsarbete!
Växthusmadam

Monica sa...

Ser oxå fram emot trädgårdsarbete i helgen. Planen är att vårstäda dammen och i växthuset sak isolerings plasten ner....Vad bra att det blir ordning på torpet, vad det gäller skatorna :)
Tjingeling
Monica

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Vad skönt att bli av med skatboet! Älskar att ha fåglar i trädgården men just skator skulle jag kunna vara utan :-)
Jättesnygga foton i ditt förra inlägg.
Ha det gott. /Ingela

Hannelen paratiisi sa...

Duktiga du.

Glädjekällan sa...

Önskar jag kunde odla stora, stora Halloweenpumpor men det har jag aldrig lyckats med. Förstår att du tycker det är skönt att vara av med skatorna även om de är lyckans fåglar. Önskar dem också häck väck.
Trevlig helg
Birgitta

Britt sa...

Det är inte roligt när det är för mycket. Men jag har nog inte satt så mycket i år, för jag tycker att det varit ok. Ha det bra//Britt

Gumman sa...

Visst är det härligt att se små plantor växa och bli större dag för dag.
Ann

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Visst är det härligt med alla fröplantor nu, synd bara att jag inte riktigt hinner med all omskolning! ;o)
Ha en härlig helg,
Lydia

Petra sa...

Omskolning hör till dem roligaste vårsysslor. Vad duktig du har sått.
Önskar dig tre härliga, lediga trädgårdsdagar.
Kram, Petra