onsdag 1 juli 2009

1 Juli


Den här Pionbusken fanns här när vi flyttade hit för snart 20 år sedan. Den står forfarande på samma plats. Annars har vi nog gjort om det mesta och jag har nog hunnit flytta på dom flesta växterna några gånger...det hör väl till. Eller?

Rosorna är fulla i knopp.

Den röda klätterrosen Flammentaz är planterad nere vid växthuset vid en portal gjord av gamla störar. Den har inte alls växt så mycket som jag skulle vilja. Fast å andra sidan blev den planterad förra året. Tålamod är något som saknas ibland.

På lördag åker vi! Resplanen är nog färdig i det stora. Fick tag på en privat trädgård igår som vi ska besöka på vägen ner till Hjo. Där ska vi övernatta...också med en trädgård. På söndagen har vi nya mål innan hemfärden. Det kan nog bli något Loppis efter vägen också;)

5 kommentarer:

NinaH sa...

Låter som mi startar en härlig tur på lördag! Ha det så gott!
Ljuvliga blommor!

'Gumman' sa...

Det låter som en trevlig resa i ett vackert landskap.
Njut av allt det vackra.
Kram

Hannele på Hisingen sa...

nja, här flyttas inget, jag jobbar med järnspett, det tar två kvällar att göra en grop till en ros.. Hjo låter trevligt.

Monica sa...

Sååå.....fint de blommar, Pionerna och rosorna nu. man blir så lyckllig :) Önskar dig och dina reskompisar en supertrevlig resa....
Tjingeling
Monica

Britt sa...

Ja det skall bli trevligt på Lördag//Britt