tisdag 10 juli 2012

Läges rapport

 I en pallkrage har jag några blommor från förra trädgården. Där blommar nu Stjärnflockan, Strandiris och näva Wargrave Pink.
Pionerna är också i fullblom, dock inte så fina efter senaste regnet. Några hostor har planterat framför och kanterna är uppgrävda.

Huset är i stort sätt färdig målat. Bara lite små fix kvar. Vi har börjat föra lista på vad som ska göras. Annars ä det lätt att glömma bort små saker.
Två högar står på gården, en med matjord och den andra med någon sorts mindre grus. S har lagt plattor efter husväggarna och jag har börjat med att lägga tegelstenar över stenslänten. Allt för att underlätta gräsklippningen.

Önskar alla en skön dag!

7 kommentarer:

♥ Hannele på Hisingen sa...

Fint! Stjärnflockan har sniglarna tagit..

Vårt röda hus sa...

Så fint huset är! Ni är riktiga arbetsmyror ni! Pionrabatten är ju helt magnifik! Synd bara att det ska störtregna stup i kvarten... Men vad ska man göra annat än ta in så många som möjligt, nu på morgonen har några Sarah B fått komma in. Ska den här sommaren bli den regnigaste nånsin?

Kram Eva-Mari

Mon jardin en ik sa...

Så tråkigt att den här sommaren bara bjuder på regn och åter regn.Det är samma sak här.Oj så mycket arbete ni har med huset och trädgården.
Lycka till med allt.
Anje

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Mycket att göra med nytt hus och ny trädgård förstår jag :-)
Här har jag nyss klippt bort de vissna pionerna. Synd att det skulle regna så pass att det förstör pionens blommor totalt.
Grattis till den fina vinsten från Rosverkstan!
Ha det gott. /Ingela

Bea sa...

Stjärnflockan är vacker och Pioner likaså, synd bar att allt verkar regna bort i sommar :(
Kram /bea

Landbohaven sa...

Gode billeder.
Det ser godt ud.
Tak for kigget.
Ha´ en dejlig dag.

Glädjekällan sa...

Sniglarna har hängt i klasar i mina stärnflockor. Allt har de inte gnagt i sig men en hel del. Dessa f......... sniglar.
Ha det gott
Birgitta