fredag 24 augusti 2012

Klockmalva och tegelstenar

 Min Klockmalva även kallas Blomsterlönn trivs ute på altan. Fick flytta den mot husväggen efter att den höll på att blåsa sönder i början av sommaren. Efter fler tag med saxen och några veckor blev den fin igen.
 Fick den förra sommaren och har övervintrade den i tvättstugan.
Ny rabatt kant har rododendron buskarna fått. Gör så långt tegelstenarna räcker. En hel den nya växter har planterats ner. Bl. annat flera olika primula sorter.

Önskar alla en skön helg!

7 kommentarer:

Gudrun sa...

Så fin din klockmalva är. Den ger mig minnen från min barndom, själv har jag aldrig haft någon, men man vet aldrig. ;)
Kul med nya växter.
Fin helg till dig också
kram

Mon jardin en ik sa...

Det var länge sedan jad hade en klockmalva men dem är så vackra.Vilka härlig stora rododendron du har där. En hel blomväg blir det.Du måste ha riktig kul med alla dina nya och gamla växter som ska komma på plats. Fin helg du med.
Anje

Vårt röda hus sa...

Din Blomsterlönn är ju otroligt blomrik och kraftig och har så mörkgröna blad! Min ser ju ut som en spink om jag jämför. Fast det kanske är olika sorter? Och så står min inomhus förstås... nästa år då får den bo ute!

Ses i morgon, jättekul blir det:)
Kram Eva-Mari

Lena/isis sa...

Blomsterlönn är så fint. Har en rosa som jag är så glad för. Kram

Rosor och Pioner sa...

Vilken fin blomsterlönn, ett riktigt prakt exemplar. Gillar färgen.
Ha det gott

Tant Otteskrufv sa...

En riktigt vacker blomsterlönn! Vår tog slut för många år sedan och sedan har jag glömt att skaffa en ny. Det får bli en stickling köpt i vår!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Fin klockmalva! I England visar man lite mer av rhododendrons grenar, i Sverige säger man tanig då... Själv knipsar jag av om jag tycker den brer ut sej åt fel håll...