måndag 7 september 2015

Våran tomt Del.1

Våran tomt har formen likt en tårtbit och är på drygt 2370 kvadrat meter. Trots att den gränsar till sex andra tomter, märker vi inte av dom så mycket. Det är ganska insynsskyddat bakåt. Framåt har vi inga grannar alls.
Här står jag med ryggen mot grannens Toppspirea häck ( ett riktigt ogräs) och blickar ner mot gatan och träsket som jag kallar den delen av sjön som  växt igen.
 På vänster sida om mig, ser man gången som jag hade tänkt att ta mig  ann i sommar...men jag har svårt att bestämma mig för vilket material jag ska ha. Det är ganska sluttande på vissa ställen, så det bästa vore att ha några trappsteg här och där. Här syns ett av sommarens projekt. S har byggt ett brädförråd och jag har fått en ny klättervägg av armeringsmatta till klematis Korean Beauty.

På höger sida om mig står huset och största delen av tomten. På andra sidan huset står den röda klätterställningen och rosrabatten som jag använder till månadsbilden. Det är också enda stället som är plant i trädgården.

Vilken tur att det är uppehålls väder idag, för jag ska plantera ut nya klematisar från odla.

Ha det gott!
7 kommentarer:

Händigakvinnan sa...

Vad stort du har! Roligt med lite nya platser för klematisen som flyttat in;)
Kram

Annika Christensen sa...

Så kul och se lite mera helhet. VAd stort du har det. Massor av plats.
Jag får inte ta mera gräs här säger maken.
Allt gott
Annika

Rost och rädisor sa...

Sex grannar, det var en hel del. Klematis kan man nog inte få för många av. Hamnar de kanske i din fina halvmåne... Kul med översiktsbilder.
Allt gott
Anette

Mejrams! sa...

Så roligt att få följa runt i din trädgård, alltid kul att få se översiktsbilder så att man får en uppfattning om trädgården. Klematis, något av en favorit! Önskar dig en fin tisdag! Kram Merja

lavendia sa...

Det var ingen liten tomt. Så jag kan förstå att du inte har grannarna så nära. Det ser fint ut. / Britt

Solstrimmor sa...

Tänk så mycket arbete ni lagt ner sen ni flyttade till huset! Åkte förbi på stora vägen igår av en händelse och försökte se huset därifrån men misslyckades. Läget är så fint med lilla Lindesjön utanför.

Ha en fin onsdag.
Kramar från Eva-Mari

Maribel sa...

En härlig tomt med sjöutsikt. Så fint.
Ha det gott!