tisdag 18 oktober 2016

Månadsbild

Månadsbild Oktober
Nu skiftar trädgården i alla möjliga nyanser. Jag känner mig ganska nöjd med att ha många olika träd och buskar som hjälper till med det. Och sänder en tack till de tidigare ägare av tomten som lade grunden till uppbyggnaden. Hade det inte varit för dom skulle alla större växter fortfarande vara ganska små.

 Lite duggregn och 8 grader varmt mitt på dagen. Det känns ganska behagligt att fortfarande kunna hålla på i trädgården om man vill.
Jag skulle köpa krokus lökar idag och få ner dom, men de var slut!
Jag vill ha fler efter häcken ner mot gatan. Det ser så fint ut på våren när de börjar blomma i olika färger. Ja, jag får leta vidare.

Ha det gott!
6 kommentarer:

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Låter som förra ägarna var kloka! Vackra höstfärger hos träd och buskar kan man inte få för mycket av. Fler krokusar som man blir vårglad av låter härligt. Det blir säkert att jag tar en tur och letar reafynd så småningom.

Kram, Carina

Maribel sa...

Hej Merja!
Vackert med fina höstfärger. Är glad för mina lönnar som skiftar i gult, men inte när de skall krattas ihop..
Ha en trevlig helg /Marika

Anja C. Hill sa...

Nu sköter trädgården själv dekorationerna. Och fint är det!
Det är superhärligt att ha lite uppväxta träd och buskar.

Ha det så bra i din hösträdgård!
/Anja

Gunilla Teckenberg sa...

Buskar och träd är så viktiga i en trädgård. Utan dem skulle hösten vara ganska trist.

Hälsningar

/Gunilla

Carita och Bertel sa...

Bra att det finns lite buskar och träd sen tidigare, då finns det en stomme att börja med. Sen kan man bygga på det man vill ha senare, träd och buskar tar ju tid på sig innan dom får en hyfsad storlek. Ha det fint. Carita

Mia sa...

Ja, nu är det höst. Fina färger men här har regnsäsongen börjat, frestar lite ute men måste ta bort löv. Det blir väl.. Med alla träd och busker du har så skapar det färg och inte minst fyll, fint ser det ut. Här tröstar jag mig med villvinet även om det skräpar ner framför ytterdörren med sina blad.
Ha det godt i høstrugget :)