fredag 18 november 2016

Månadsbild & Blommig fredag


Äntligen var det dags för Blommig fredag igen!
 Dagens tema - Att minnas


Tänker tillbaks till tiden när vi tog över trädgården 2011. Bilden är tagen första sommaren på den plats där jag i år tar månadsbilden.

 Månadsbild November 2016.
Idag en grå mulen dag då det regnat hela morgonen.
mars  2011 
och i somras 
Visst har det hänt en hel del, trots att man ibland tycker att allt går sakta framåt. Bra att se tillbaka på bilder och minnas. På allt som hunnit hända under åren som gått... och också att se framåt.

Fler bidrag på temat Att minnas hittar du HÄR.

Trevlig helg!

14 kommentarer:

Lotta&Olof Birgersson/Ingemansson sa...

Så finurligt att ta en månadsbild på samma ställe och så fint att ha dem att minnas till! Måste nog börja med det nästa år! Trevlig helg!

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Bra påminnelse som jag tror de flesta av oss behöver.. Jag bestämde hösten -15 att ta månadsbilder och jag gjorde det nog i januari och februari men så var det plötsligt maj - häpp. Så det får bli nya tag 2017. Jag ser ju det fina värdet i det.

Kram, Carina

Laila sa...

Varje gång jag ser dina månadsbilder tänker jag att det där ska jag börja med! Och varje gång rinner det ut i sanden, kanske för att jag har så svårt att besämma mig för lämplig vy... Kanske ska jag ta nya orangerirabatten?
Hur som helst önskar jag dig en fortsatt trevlig månad trots annalkande kuling!
Allt gott!/Laila

Maribel sa...

Hej Merja!
Så mycket det hänt i din trädgård. Tur att det finns bilder som hjälper till att minnas.
Trevlig helg /Marika

Anja C. Hill sa...

Sådana här bilder är obetalbara för en själv. Och för oss andra jätteroliga att se. Så mycket det har hänt under dessa 5 åren.
Ha en super-duper helg!
/Anja

Carita och Bertel sa...

Det är så kul med bilder från samma ställe, då ser man hur mycket som förändrats under åren. Jättefint. Ha det bra. Carita

Ingmarie We sa...

Så fin bildsvit. Jättekul att se förändringarna som skett under trädgårdsåren.

Ulrika Johansson sa...

Härliga bilder! Vilken förändring som skett där det ser ju även vi. Kul att se tillbaka och framför allt så lärorikt. Det är även bra att bevisa för sig själv ibland att det händer saker även om man hade velat ha hunnit med ännu mer. Tycker månadsbilderna är bra på det viset att man summerar hela året på samma ställe.
Ha en finfin helg!

Villrose sa...

Ganske overgrodd i 2011! Ja, slike sammenligningsbilder er gull verd.

Liv i Hagen sa...

Det er fint å kunne minnes og leite frem gamle bilder. Da er det man ser hva som har skjedd i mellomtiden. Hyggelig at Blommig fredag er tilbake. Ha ei fin helg. Hilsen fra Liv

Glädjekällan sa...

Roligt med månadsbilder. Då ser man verkligen förändringarna. Det har hänt mycket hos dig sedan 2011.
Trevlig söndag!
Birgitta

Veronica sa...

Ja jösses! Vilka förändringar!! Och vad vackert det är!

Tänk vad fort det går att skapa en trädgård :)
Supersvårt att minnas om man inte fotograferade. Jag har bara någon enstaka bild från första sommaren i min trädgård för 10 år sedan för det var innan smartphonens tid och digitalkameran jag hade då använde jag tyvärr inte så flitigt...

Ha det gott!

//Veronica

Rost och rädisor sa...

Mycket arbete nerlagt! När man tittar på bilder får man verkligen svart på vitt att det hänt något. Det är lätt att glömma hur det såg ut innan man började.
Allt gott
/Anette

Hannele på Hisingen sa...

kul att se skillnad